Hiçbir oyuncuyu örnek almıyorum

Günebakan dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağlar Sayın, " Her yeni hedefe ulaştığımda daha yüksek hedeflere doğru yol almayı tercih ediyorum" diyor ve ekliyor "Hiçbir oyuncuyu kendime örnek almıyorum."

Oyunculuğa başlama hikayeniz nedir?

13 yaşındayken okul tiyatrosu ile ilk kez sahnede yer aldım. Profesyonel olarak ilk oyunculuk deneyimim 2010 senesinde Doktorlar dizisi ile oldu.

Nasıl bir eğitim aldınız?

Üniversitede mühendislik eğitimi aldım. Alaylı oyunculardanım yani. Fakat aldığım mühendislik eğitiminin de yaptığım işe doğrudan faydası olduğunu düşünüyorum. Senaryo okurken analitik ve daha hızlı düşünebiliyorum. Onun dışında katıldığım workshopları ve aldığım özel dersleri de bir kenara bırakırsak, ben oyunculuğu en fazla oynarken öğrendim, sürekli de öğreniyorum. Bitmeyecek bir süreç bu benim için.

Ölene dek oyunculuk mu yoksa “belli olmaz” mı?

Şansım varsa öldükten sonra da oyunculuk...

Oynadığım karaktere ruhumu üflemem gerek

Rol alacağınız dizileri neye göre seçiyorsunuz; kriterleriniz nedir?

En çok senaryonun doğallığına ve samimiyetine bakıyorum. Benim senaryoya kendimi inandırmış olmam çok önemli.

İlerisi için kariyer hayaliniz? Canlandırmak istediğiniz kişi veya rol?

Her yeni hedefe ulaştığımda daha yüksek hedeflere doğru yol almayı tercih ediyorum. Oynadığım karaktere ruhumu üfleyebildiğim sürece canlandırdığım kişi veya rolün önemi yok. Ajansım olarak Tümay Özokur da bu anlamda beni çok iyi tanıyor ve yönlendiriyor.

Örnek aldığınız oyuncu kim, neden?

Taklite doğru gitme tehlikesi olduğundan hiçbir oyuncuyu örnek alamıyorum.

Stresten meditasyon ve spor yaparak uzaklaşıyorum

Peki siz evlilik olayına nasıl bakıyorsunuz; evlenince ilişki nasıl şekilleniyor, değişiyor?

Arada aşk varsa evlilik ilişkiyi güçlendirebilir ama önemli olan bir imza yahut eşya paylaşımı değil de aşkla “bir” olabilmektir. Benim evliliğe bakış açım bu.

Nasıl stres atarsınız; hobileriniz?

Meditasyon yaparak stresi kendimden uzaklaştırırım. Spor yapmak ve kitap okumak en keyif alarak yaptığım aktiviteler arasında zirveye oynar.

Kadın hayranlarınızdan nasıl tepkiler alıyorsunuz; en hoşunuza giden iltifat?

Beni tanımadan bu denli güzel yorumlar yapmaları beni çok şaşırtıyor. Fiziksel görünümümü yahut oynadığım karakteri baz alarak yorum yapıyorlar. Yine de sevilmek, beğenilmek, sayılmak hoş bir duygu. Ayırt edemem iltifatlarım.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.