TUSAŞ saldırısının üzerinden bir yıl geçti: "Her saniye bize bir yıldan daha uzun geldi"
Galerinin tamamı için tıklayınızEVLİLİK YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİT OLDU
Makine mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin eşi makine mühendisi Yalçın Ekici, Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde öğrenciyken 2005 yılında tanışıp, okuldan sonra evlendiklerini, bir kızları olduğunu söyledi.
Yalçın Ekici, saldırının evliliklerinin 14'üncü yıl dönümünde gerçekleştiğini anlatarak, şöyle devam etti:
"- Evlilik yıl dönümleri gibi şeyleri Zahide çok önemsemez normalde. Ama özellikle geçtiğimiz sene ilginç bir biçimde beklentisi olduğunu düşünmüştüm. 'Bir yere çıkacak mıyız' gibi sorular sormuştu. Ben de bir yere rezervasyon yaptırmıştım.
- Sabah bir yerden organize edip çiçek gönderdim. Ona yemek rezervasyonumuzu söyledim. 'Ece ile gidelim, Ece'yi hayatta bırakmam' dedi. O sabah çiçeği gönderdikten sonra çiçeğin gittiğine dair bildirim gelince ona haber verdim.