Xiaomi bluetooth hoparlörü ile şov yapıyor, hem ucuz, hem bangır bangır ses çalıyor

Xiaomi'nin yeni Bluetooth hoparlörü mini, uygun fiyatıyla global müşteriler için satışa sunuldu.

Xiaomi'nin Bluetooth özellikli yeni mini hoparlörü, şirketin Çin'deki ana pazarında piyasaya sürüldü. Bu kompakt cihaz, şimdi uluslararası alıcılar için de ulaşılabilir durumda. Xiaomi Bluetooth Speaker Mini, iki hoparlör sürücüsü ile donatılmış olup, pasif bir radyatör sayesinde 360 derece ses dağıtımı sağlıyor.

Cihazın ses gücü 3 watt olsa da, kullanıcılar iki hoparlörü birleştirerek daha geniş bir stereo ses deneyimi elde edebilir. Hoparlör, 2000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip ve bu batarya tam dolu iken 11 saat boyunca kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Şarj olma süresi ise sadece 2 saat.

Xiaomi bluetooth hoparlörü ile şov yapıyor, hem ucuz, hem bangır bangır ses çalıyor

Hoparlörün boyutları 150 x 100 x 100 mm ve ağırlığı yaklaşık 350 gram. Ayrıca, cihaz özelleştirilebilir RGB aydınlatma özelliği sunuyor ve en son Bluetooth 5.3 teknolojisi ile NFC desteği sağlıyor. IP67 sertifikası ile toz ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olan bu model, dış mekan kullanımı için de uygundur.

Xiaomi, bu hoparlörü şu an için yalnızca Çin pazarına özel olarak sunuyor; ancak global pazarda satışa sunulması bekleniyor. Şu anda Bluetooth Speaker Mini, kargo ve ithalat vergileri dahil olmak üzere 59,99 dolara (yaklaşık 59,99$) uluslararası alıcılara sunulmakta.

Xiaomi aynı zamanda Sound Outdoor ve Sound Pocket isimli iki yeni hoparlör modelini global pazarda tanıttı. Bu yeni modeller, 30 watt'a kadar ses çıkışı ve IP67 sertifikası gibi özelliklerle donatılmış durumda. Ayrıca, şirket Çin'de IPS panel içeren ve 260Hz yenileme hızına sahip yeni bir monitörü de piyasaya sürdü.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.