Razer yani kablosuz kulaklığını satışa sundu, ciddi anlamda rakipsiz

Razer, PlayStation 5 ve Xbox için tasarladığı yeni kablosuz kulaklık modeli BlackShark V2 Pro'yu piyasaya sürdü.

Razer, oyun ve e-spor deneyimini geliştirmek amacıyla tasarlanmış yeni kulaklık modellerini piyasaya sürdü. PlayStation ve Xbox kullanıcıları için özel olarak tasarlanan BlackShark V2 Pro kablosuz kulaklık serisi, gelişmiş ses ve iletişim özellikleri sunuyor. PlayStation kullanıcıları için üretilen model, PS5’in Tempest 3D AudioTech özelliği sayesinde daha derin bir ses deneyimi vaat ediyor. Xbox kullanıcılarına yönelik model ise Windows Sonic ile uyumlu Spatial Audio teknolojisini destekleyerek, Xbox One, Series X/S ve Windows 10 ile 11 işletim sistemlerine sahip PC'ler için uygun bir deneyim sunuyor. Her iki model de daha geniş bir ses aralığı için Razer’in TriForce Titanium 50mm sürücülerine sahip ve net sesli sohbetler için çıkarılabilir HyperClear Super Wideband Mikrofon içeriyor.

Bağlantı seçenekleri arasında Bluetooth 5.2 ve USB-C portuna sahip bir HyperSpeed kablosuz dongle bulunmaktadır. Kulaklıklar, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulmakta ve Razer'ın internet sitesinde 199,99 dolar veya 219,99 euro fiyat etiketiyle listelenmiştir.

Razer yani kablosuz kulaklığını satışa sundu, ciddi anlamda rakipsiz

Daha ekonomik bir seçenek arayanlar için Razer, BlackShark V2 X modelini yeniledi. Kablosuz bağlantı özelliği olmaksızın sunulan bu model, yine büyük 50mm sürücüler ve gürültü engelleme gibi birçok premium özelliği koruyor ve 49,99 dolar veya 49,99 sterlin gibi uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur.

Bu yenilikler, kullanıcıların oyun içi ses deneyimlerini zenginleştirmeyi amaçlıyor ve Razer, bu kulaklıklarla oyunseverlere yüksek kaliteli ses performansı sunmayı hedefliyor. Kullanıcılar, bu yeni kulaklık serisi ile oyunlarını daha etkili bir şekilde deneyimleyebilir ve çevrimiçi ortamlarda iletişimlerini iyileştirebilirler. Razer, bu ürünleri ile hem konfor hem de teknolojiyi bir arada sunarak kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.