Honor Magic 6, lansmandan önce 3C sertifikası aldı

Honor'un yeni akıllı telefonu Magic 6, lansmanından önce önemli bir aşama olan 3C sertifikasını aldı. Bu gelişme, cihazın teknik özellikleri hakkında ipuçları veriyor.

Honor, Magic 6 serisi akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Serinin en az dört model içermesi bekleniyor: Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate. Söylentilere göre Magic 6 serisi, Ocak 2024'te piyasaya sürülecek. Beklenen lansmandan önce, vanilya modeli Çin'deki 3C otoritesinden onay aldı.

Raporlara göre, yaklaşmakta olan Honor Magic 6'nın "Bvlgari" kod adı var. BVL-AN00'un Magic 6 ile ilişkilendirildiği, Pro / Ultimate modellerinin ise BVL-AN16 ve BVL-AN20 model numaralarına sahip olduğu söyleniyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, Magic 6 cihazı 3C sertifikasını aldı.

Honor Magic 6, lansmandan önce 3C sertifikası aldı

Sertifika, Magic 6'nın 66W hızlı şarjı destekleyen HN-110600C00 / HW-110600C02 güç tuğlası ile gönderileceğini ortaya koyuyor. Hatırlanacağı üzere Magic 5, Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate 66W şarj desteğiyle gelmişti. Pro ve Ultimate modeller 50W kablosuz şarj sunuyor. Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate'ın önceki modellerle aynı kablolu ve kablosuz şarj yeteneklerini sunup sunmayacağı merak konusu.

Söylentilere göre Magic 6 serisi, Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacak. Magic 6 serisinin, bir inç OmniVision OV50K ana kamerayla donatılacağı ve böylece OPPO Find X7 Pro, Vivo X100 Pro+ (veya Ultra) ve bir inç LYT-900 Sony kamera sensörüne sahip olması beklenen Xiaomi 14 Ultra gibi cihazlarla rekabet etmesi bekleniyor. Magic 6'nın ayrıca ekranın ortasında yer alan hap şeklinde bir kesime ve uydu iletişimi desteğine sahip olması bekleniyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.