Google Pixel 4 XL tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri

Google'ın akıllı telefon ailesine yeni katılan Pixel 4 XL resmi olarak tanıtıldı.

Birçok özelliği internete düşen ve inceleme videosu bile yayınlanan Google Pixel 4 XL resmi olarak tanıtıldı. Gücünü Snapdragon 855 işlemciden alan cep telefonu, 6.3 inçlik OLED 90 Hz ekran, 1800 x 3200 piksel çözünürlük, Corning Gorilla Glass 5 ekran koruması, Android 10 işletim sistemi, 6 GB RAM, 64 / 128 GB depolama seçenekleri, Adreno 640 GPU gibi özelliklerle geliyor.

Google Pixel 4 XL tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri


Ana kamerası 12.2 MP olan telefonda bu ana kameraya 16 MP çözünürlüklü bir tele foto kamera eşlik ediyor. 4K 30 fps video kayıt edebilen cep telefonunda 8 MP ön kamera yer alıyor. Bu kameraya ToF 3D kamera da eşlik ediyor.

3.700 mAh Li-Po pili bulunan telefon, 18 W kablolu şarj özelliği sunuyor. Telefonda kablosuz şarj (Qi standardında) özelliği de yer alıyor. Telefonun ABD fiyatı 900 dolar olarak açıklandı. Google Pixel modelleri resmi olarak Türkiye'de satılmıyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.