Fenerbahçe, Ferencvaros ile berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Ferencvaros ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi’nde 2025-2026 sezonunun 5. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor.

Domenico Tedesco yönetimindeki temsilcimiz Fenerbahçe ile Robbie Keane’in çalıştırdığı Macar ekibi Ferencvaros, İspanyol hakem Ricardo De Burgos’un düdük çaldığı müsabakada Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe, konuk ettiği rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

KAZANAN ÇIKMADI

Ferencvaros'un golünü 66. dakikada Barnabas Varga kaydetti.

Temsilcimiz Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golü ise 69. dakikada Anderson Talisca kaydetti.

DURAN KIRMIZI GÖRDÜ

Fenerbahçe'de oyuna sonradan dahil olan Jhon Duran, mücadelenin 90+1. dakikasında kırmızı kart gördü.

FENERBAHÇE'DE SAKATLIK

Temsilcimiz Fenerbahçe'de genç futbolcu Yiğit Efe Demir, sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Yerine Mert Müldür oyuna dahil oldu.

FENERBAHÇE PUANINI 8 YAPTI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Bu sonucun ardından temsilcimiz Fenerbahçe, puanını 8 yaptı. Ferencvaros, 11 puana yükseldi.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BRANN'LA OYNAYACAK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin bir sonraki maçında Brann deplasmanına gidecek. Sarı-lacivertliler, 1 Kasım Pazartesi günü ise Galatasaray'ı konuk edecek.

Macaristan temsilcisi Ferencvaros ise Rangers'i ağırlayacak.