Ali Koç'tan Alassane Ndao hamlesi!

Fenerbahçe son dakika transfer haberi... Fatih Karagümrük'ün yıldız kanat oyuncusu Alassane Ndao, gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin transferde öncelik verdiği isimlerden biri haline geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Karagümrük maçı sonrası Kırmızı Siyahlı ekip yöneticileriyle birebir görüştü ve "Oyunda kaldığı sürece bizi çok zorladı. Sezon sonunda onun transferini düşünüyoruz" dedi.

Fenerbahçe, yeni sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'ten 24 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao için nabız yokladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Karagümrük maçı sonrası transferi bizzat masaya yatırdığı belirtildi. Ali Koç, Kırmızı-siyahlı ekibin yöneticileriyle birebir görüştü ve "Oyunda kaldığı sürece bizi çok zorladı. Sezon sonunda onun transferini düşünüyoruz" dedi.

25 maçta, 7 gol ve 5 asist
Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Sezon başı ve Ocak ayında Senegalli hücum oyuncusu Alassane Ndao'nun transfer koşullarını öğrenmek için Fatih Karagümrük kulübüyle iletişim haline geçmişti. 24 yaşındaki kanat, bu sezon Karagümrük formasıyla 25 maçta, 7 gol ve 5 asist katkısı yaptı.