CTE idare memurluğu öğrenci alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözlü sınav ne zaman?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakat ile 9-5'inci dereceli kadrolara 300 idare memurluğu öğrencisi alınacak. Başvurular 19 Ağustos'ta başlayıp 2 Eylül'de sona erecek. Peki sözlü sınavlar ne zaman?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 300 idare memurluğu öğrencisi alacak. Dün duyru yayımlanırken başvuruların 19 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. 

Şimdi adaylar "CTE idare memurluğu öğrenci alımı başvurusu nasıl yapılır?" sorusuna cevap arıyor.

İLAN DETAYINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZLÜ SINAV VE MÜLAKAT:

-Sözlü sınav ve mülakata, 2018 KPSS LİSANS sınavına katılıp KPSSP3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alan öğrenci adaylarından en yüksek puandan başlamak üzere Bakanlıkça belirlenen (300) kadro sayısının 5 katı (1500) idare memurluğu öğrenci adayı çağrılacaktır.

-Sözlü sınav ve mülakata girecek adayların isimleri, sınav yerleri ile sözlü sınav tarihleri Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden www.cte.adalet.gov.tr bilahare ilân edilecektir.

- Sözlü sınav ve mülakata çağrılan adayların yanlarında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık numarası bulunan fotoğraflı kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya pasaport) getirmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.