Güzide Duran ve Fikret Orman el ele görüntülendi: Eski eşten zehir zemberek sözler

Güzide Duran ile Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman’ın aşkı, el ele görüntülenmeleriyle doğrulandı. Boşanma süreci devam eden eski eşi Adnan Aksoy ise sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı: “Bu ibretlik görüntüleri hiçbir ahlak ve vicdan sahibi kişi kabul etmez.”

Bir dönemin ünlü mankeni Güzide Duran ile Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, uzun süredir kulislerde konuşulan aşk iddialarını doğruladı. İkili, geçtiğimiz günlerde bir mekân çıkışında el ele görüntülendi.

2008 yılında iş insanı Adnan Aksoy ile evlenen Güzide Duran, 2024 yılında “zina, hayata kast ve evlilik birliğinin temelinden sarsılması” gerekçeleriyle boşanma kararı almıştı. Ancak dava süreci henüz sonuçlanmadı.

Adnan Aksoy: “Bu şahsiyet hâlâ soyadımı taşımaktadır”

Görüntülerin ardından Adnan Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bu ibretlik görüntüleri hiçbir ahlak ve vicdan sahibi kişi asla tasvip ve kabul etmez. Zira boşanma davası devam etmekte ve maalesef hâlâ bu şahsiyet soyadımı taşımaktadır. Bu hayat biçimi, çocuklarına bile en hafif şekliyle ihanettir.”

Aksoy, Duran’ın kamuoyunda “iyi anne ve iyi eş” imajı çizdiğini ancak gerçeklerin farklı olduğunu savunarak, “Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi.

 Güzide Duran: “Hayat devam ediyor, yeni başlangıçlara şans vermek istiyorum”

Güzide Duran ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 aydır ayrı yaşadıklarını ve boşanma sürecinin uzamasının kendisini mağdur ettiğini belirtti:

“Hayat mücadelesi verirken evlatlarımı görememenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Artık benim için sadece kâğıt üzerinde kalan bu sürecin sona ermesini diliyorum. Yeni başlangıçlara şans vermek ve mutlu olmak istiyorum.”

Önceki Gerilim: Hülya Avşar Programı

Duran’ın geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar’ın YouTube programında yaptığı açıklamalar da eski eşi Aksoy’un tepkisini çekmişti. Aksoy, “Güzide’nin Hollywood oyuncularına taş çıkaracak performansını izleyince midem bulandı” ifadelerini kullanmıştı.