Vodafone Arena'daki hasar belli oldu!

Deplasman yasağının kalkması sonrasında derbiyi Vodafone Arena'da izleyen bir grup Galatasaray taraftarı, stada 6 bin TL'lik zarar verdi. Ancak bu durum dışında taşkınlık çıkmaması iki külübü de sevindirdi.

Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray'ın girişimleri sonrasında deplasman yasağının kalkmasının ardından tam 5 sezon sonra Sarı-Kırmızılılar, Dolmabahçe'de takımlarını destekleme şansı bulmuştu. Önceki gün Vodafone Arena'ya gelen 2 bin Galatasaray taraftarının arasında yer alan bir grup, koltuklara ve stadın iç kısmına maddi zarar verdi.

Konuyla ilgili olarak gerekli incelemeleri kameralar üzerinden yapan stat yetkililerinin; 10 koltuğun kırıldığını, 2 yangın dedektörü ve 4 tuvaletin kullanılamaz hale getirildiğini tespit ettiği bildirildi. Stadyumdaki hasarın, 6 bin lira olduğu ve hasar tespit raporunun TFF'ye gönderildiği ifade edildi.

ONARIM TAMAMLANDI

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.