Umut Nayir: Seri galibiyetler almalıyız

Beşiktaş'a Galatasaray derbisinde galibiyet golünü getiren Umut Nayir, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı futbolcu Umut Nayir, Galatasaray karşısında istekli ve coşkulu bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, bunu devam ettirip sezon sonunda hak ettikleri şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında karşı karşıya geldiği Galtasaray’ı 1-0’lık skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından siyah-beyazlılara derbide galibiyeti getiren golü kaydeden Umut Nayir, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı forma ile ilk kez ilk 11’de forma giyen Umut, derbide galibiyeti getiren golü kaydettiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Benim için duygusal ve mutluluk verici bir akşam. Beşiktaş formasıyla ilk kez 11’de çıktım ve bu da derbiye nasip oldu. Aynı zamanda derbide galibiyeti getiren golü atabilmek benim için çok özel bir durum. Takım olarak zor günlerden geçiyoruz. Motivasyon olarak derbiden bir çıkış noktası bekliyorduk. Tam istediğimiz gibi oldu. Derbi aldık diye kimse bize şampiyonluk hediye etmeyecek. Aynı coşkuyu, isteği önümüzdeki maçlarda da gösterip hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.