U19 Milli Takımımız Azerbaycan'ı farklı geçti! Hamza Akman yıldızlaştı

Türkiye U19 Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2’nci Grup’taki 2’nci maçında Azerbaycan’ı 5-1 mağlup etti. 

U19 Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2’nci Grup’taki 2’nci maçında Azerbaycan ile karşı karşıya geldi. Bulgaristan’da Albena 1 Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada İzlanda Futbol Federasyonu’ndan Helgi Mikael Jonasson düdük çaldı. 

Türkiye; 8’inci dakikada Ayberk Karapo, 10 ve 83’üncü dakikalarda Hamza Yiğit Akman, 28’inci dakikada penaltıdan Burak İnce ve 76’ncı dakikada Emir Ortakaya’nın golleriyle rakibini 5-1 mağlup etti. Azerbaycan’ın karşılaşmadaki tek golü ise 44’üncü dakikada penaltıdan Nariman Akhundzade’den geldi. Öte yandan Azerbaycan’da Gurban Safarov 50’nci dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Milliler, bu sonuçla 2 maç sonunda puanını 4’e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. U19 Milli Takımı, gruptaki son maçında 27 Eylül Salı günü Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek. 

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.