Sürüş Akademisi ile kaza riskini minimuma indirecek

Groupama Sigorta, Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı güvenli sürüş tesisinin yer aldığı Intercity İstanbul Park’ta ‘Groupama Sürüş Akademisi’ni başlatıyor.

Intercity İstanbul Park’ta Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson ve Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak’ın imzalarıyla hayata geçirilen projede; güvenli sürüş eğitimi ile Groupama Sigorta; kasko sigortalılarının yalnızca kaza veya hasar anında değil olası kazaların önüne geçmek için de her zaman yanlarında olduğunu vurguluyor. Türkiye’de her yıl yaşanan trafik kazaları, can ve mal kaybına sebep olurken kazaların yüzde 88’i sürücü hatasından kaynaklanıyor. Groupama Sigorta kasko sigortalılarının ve ailelerinin; trafikte daha güvenli seyahat edebilmeleri için Groupama Sürüş Akademisi ile hazırladığı eğitim programında riskleri minimuma indirmeyi ve trafik kazaları konusunda bilinç oluşturmayı amaçlıyor.

AİLELERİ KAZALARDAN KORUMAYI HEDEFLİYORUZ

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.