Sörloth kariyerinin en iyi günlerini yaşıyor!

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da atan ve tutan iki oyuncu ön plana çıkıyor. Yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren Uğurcan Çakır ile attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan Alexander Sörloth, bordo-mavililerin başarılı grafiğinde önemli role sahip isimler olarak ön plana çıkıyor.

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da atan ve tutan iki oyuncu ön plana çıkıyor.

Yaptığı kurtarışlarla adından söz ettiren Uğurcan Çakır ile attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan Alexander Sörloth, bordo-mavililerin başarılı grafiğinde önemli role sahip isimler olarak ön plana çıkıyor.

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek zirve takibini sürdüren Trabzonspor'da atan ve tutan iyi olunca istatistikler de yükseldi. Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezonun ilk 14 haftasında 6 galibiyet, 4'er beraberlik ve mağlubiyet aldı. Attığı 23 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gören bordo-mavili takım, 22 puan elde ederek 7. sırada yer almıştı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.