Son Dakika Transfer Haberi | Artem Kravets, Konyaspor'da

İttifak Holding Konyaspor, son olarak Kayserispor'da forma giyen 31 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Kravets'i kadrosuna kattı.

Süper Lig ekibi Konyaspor, Oğuz Kağan Güçtekin ve Erten Ersu'nun ardından Ukraynalı golcü Artem Kravets'i de kadrosuna kattığını açıkladı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">&quot;Konyaspor için bütün kalbimi vereceğim...&quot; 💚<br><br>🎶 Kill Bill Whistle: <a href="https://twitter.com/hashtag/ArtemKravets?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ArtemKravets</a> <a href="https://t.co/eTEN565xEF">pic.twitter.com/eTEN565xEF</a></p>&mdash; İttifak Holding Konyaspor (@konyaspor) <a href="https://twitter.com/konyaspor/status/1308425494203977728?ref_src=twsrc%5Etfw">September 22, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.