Son Dakika | Erol Bulut, Fenerbahçe'ye 4 transferle geliyor!

Sarı lacivertli yönetim sözleşmeleri devam eden Bakasetas, Caulker ve Alpaslan için Alanyaspor ve Göztepe’ye takas önerilecek. F.Bahçe takas için Zanka, Frey, Alper, Jailson ve Tolgay’dan oluşan bir portföy sunacak. Darri’nin kulübü K.Gümrük ile de görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Erol Bulut’u bekliyor... Her ne kadar taraflardan resmi bir açıklama gelmese de ismi sarı lacivertlilerle anılan başarılı teknik adam, Alanyaspor’un Trabzonspor’la oynadığı karşılaşma sonrası konuyla ilgili olarak “Birkaç gün içinde gerekli açıklama yapılır” demişti. Tarihinin en başarılı sezonunu yaşattığı Alanyaspor’la yollarını ayıran Bulut’un bayram sonrası Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın transfer listesinin de hazır olduğu ve yeni isimlerle camiaya yeni bir soluk getirmek istediği belirtildi.

İlk imza Mert Hakan Yandaş'tan

Teknik direktör olarak Erol Bulut’un imzalamasının ardından Emre Belözoğlu’nun da sportif direktörlüğü açıklanacak ve transfer bombaları da arka arkaya gelecek. Sarı lacivertlilerde ilk imza Sivasspor’da başarılı bir sezonu geride bırakan Mert Hakan Yandaş olurken arkasından Erol Bulut’un Alanyaspor’dan öğrencileri Anastasios Bakasetas ve Steven Caulker, ardından Göztepe’den Alpaslan Öztürk ve Fatih Karagümrük’ten Brahim Darri’nin transferlerinin açıklanacağı öğrenildi. Yönetim bu isimler için oldukça hummalı bir çalışma içinde.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.