Son dakika... Ankara merkezli 50 ilde FETÖ operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanması, sağlık yapılanması ve polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturmaları kapsamında toplam 158 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıklarınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda, örgütün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan 132 mahrem imam tespit edildi. 2'si görevde kamu personeli, 74'ü daha önce ihraç edilmiş kamu görevlisi, 56'sı özel sektör çalışanı olmak üzere 132 'mahrem imam' şüphelinin, Ankara merkezli 50 ilde gözaltına alınmasına karar verildi.

SINAV SORUŞTURMASINDA 11 GÖZALTI KARARI

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.