Sivasspor'da Petar Skuletic siftah yaptı!

Demir Grup Sivasspor'un forvet oyuncusu Petar Skuletic, kırmızı-beyazlı ekibin dün deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada Sivasspor formasıyla ilk kez gol sevinci yaşadı.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle ligde sadece Gaziantep FK ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Fraport TAV Antalyaspor maçlarında kırmızı-beyazlı formayı giyen Skuletic, Konyaspor maçında 72. dakikada Yasin Öztekin'in yerine oyuna dahil oldu.

Skuletic karşılaşmanın 90. dakikasında rakip ağlara gönderdiği golle Sivasspor'a altın değerinde 1 puan kazandırmayı başardı.

Sivas temsilcisinin devre arası transfer döneminde Fransız ekibi Montpellier'den kadrosuna kattığı Skuletic, Süper Lig'de son olarak 2017-2018 sezonunun 34. haftasında 15 Mayıs 2018'de Gençlerbirliği formasıyla Bursaspor ağlarını havalandırmıştı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.