Simay Barlas: Emin ve sakin adımlarla ilerliyorum

Simay Barlas, 3 Aralık’ta düzenlenecek 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül alacak. Tören gecesi için yaşadığı heyecanı dile getiren oyuncu, kariyerinde de emin de sakin adımlarla ilerlediğini söyledi.

 Küçük yaşlardan beri oyunculuk sektöründesiniz. Geçmişten günümüze baktığınızda kariyerinizi nasıl tanımlarsınız? Olduğunuz noktadan memnun musunuz?

- Yapmak istediğim şeyi hep bilerek yaşadım hayatımı. Kariyerimi de bunun üzerine inşa etmeye çalıştım her zaman. O yüzden hem kendimi hem de meslek yolculuğumu aynı şekilde tanımlayabilirim. Emin ve sakin... Olduğum yere şükür ediyorum ve aynı sakinliğimi korumaya çalışıyorum diyebilirim.

 Dışarıdan çok naif görünüyorsunuz. Böyle misiniz gerçekten?

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.