Polis 4 gündür her yerde onu arıyor! 'Belki kestiler, belki öldürdüler'

İzmir'de evinden çarşıya gitmek için çıkan 16 yaşındaki genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor. Baba Gazi Aygün, "Kızımın nerede olduğunu bilmiyoruz. Belki kestiler, belki öldürdüler. Pazar günden bu yana haber alamıyorum. Kaç gün geçti kızım ortada yok" dedi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan Aygün ailesinin 16 yaşındaki kızları Latife Aygün, iddiaya göre çarşıya gitmek için evden çıktı. Genç kızın annesi Sevda Aygün (36) bir müddet kızıyla telefonda görüştü ancak beşinci kez aradığında kızına ulaşamadı. Gece saat 01.00'e kadar kızlarına ulaşamayan aile hemen karakola gitti. Kızlarının durumundan endişe ettiklerini belirten aile, 4 günden bu yana Latife'den gelecek bir haber bekliyor.

Kızlarının pazar günü evden banyo yapıp çıktığını anlatan anne Sevda Aygün, “Önce babaannesine gideceğini, oradan da çarşıya ineceğini söyledi. Babaannesine geldiğinde bir müddet yatmış, yanında 5 TL'si varmış, babaannesi de 10 TL vermiş çarşıya gidecek diye ve sonra evden 'Allahaısmarladık, ben gidiyorum' diyerek çıkmış. Biz de o esnada pazara gitmiştik, aradım babaannesine çay içmeye gittiğimizi, onun da gelmesini söyledim. 'Anne sen git ben geleceğim' dedi. Sonra bir daha aradım, telefonu kapalı, ulaşamadım. Gece 01.00'e kadar bekledik ses yok, dayanamadım ağladım. Eşim geldi, karakola gittik” dedi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.