Piknik yapılacak en güzel alanlar… İstanbul, İzmir ve Ankara’ya yakın 20 adres

Büyük şehirlerin yoğun temposu ve bir de buna eklenen iş stresini de düşününce hafta sonları biraz nefes almaya ihtiyacınız var demektir. Biz de yazarlarımıza hazır havalar mevsim normallerine dönmüşken 'Piknik yapılacak en güzel adresler nereler?’ diye sorduk. İstanbul, İzmir ve Ankara’ya yakın birbirinden güzel 20 yeri önerdiler.

Bu yıl ilkbahar neredeyse kışı hiç aratmadı. Nisan ayında Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyordu ama pek de öyle olmadı. Yağmurlar Mayıs’ın ortasına kadar bizden bir türlü kopamadı… Doğal olarak ilkbaharın tadını çok fazla çıkaramadık.

Hal böyle olunca baharın en güzel aktivitelerinden biri olan piknik keyfimiz de ertelenmiş oldu. Neyse ki Mayıs’ın sonunda hava biraz daha mevsim normallerine döndü ve piknik sezonu açıldı.

Ben de gezgin ve seyahat yazarları Bahar Gündoğdu, Didem Mutçalıoğlu, Nurgül Büyükkalay ve Erdoğan Gümüş’e ‘Kalabalık kaldırımlardan uzak, kuş sesleri eşliğinde piknik yapacağımız en güzel adresler nereler? diye sordum. İstanbul, İzmir ve Ankara’ya yakın 20 yeri önerdiler.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.