Özlemle beklenen Serie A sonunda başlıyor! İlk hafta iddaa'da...

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun yanına Cristiano Ronaldo da geldi. Serie A'da açılış haftası öncesi dikkat edilmesi gerekenlere ve iddaa'nın bankosuna göz atalım...

Juventus - Buffon sonrası kalede Szczesny ile sezona başlıyorlar. Khedira ile Emre Can arasındaki tercih maç saati verilecek. Tüm gözler şüphesiz Cristiano Ronaldo'da!

Napoli - Carlo Ancelotti'nin ilk resmi maçında Mertens'i kenarda bekletmesi bekleniyor. Lorenzo Insigne ve Jose Callejon'un Arkadiusz Milik'e destek vereceği bir hücum hattı düşünülüyor.

Lazio - Lucas Leiva, Senad Lulic ve Patric cezalı. Valon Berisha, Jordan Lukaku ve Alessandro Murgia sakat. Fiorentina'dan kaptıkları Milan Badelj'nin ilk 11'de olması bekleniyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.