Orhan Ak krizi sona erdi

Beşiktaş'ta taraftarın tepki gösterdiği yardımcı antrenör Orhan Ak istifa etti.

İstifa çağrıları üzerine daha önce görevi bırakmayı düşündüğünü ancak teknik direktör Abdullah Avcı’nın telkinleriyle devam ettiğini belirten Orhan Ak, kimseye kırgın olmadığını söyledi ve ekledi: Beşiktaş’ta çalıştığım iki ayı her zaman güzel anılarla hatırlayacağım.

BEŞİKTAŞ’ta Abdullah Avcı ile birlikte göreve gelen yardımcı antrenör Orhan Ak, siyah beyazlı taraftarlardan gelen tepkiler üzerine görevinden istifa etti. 39 yaşındaki antrenör, göreve geldiği günden bu yana sosyal medyada kendisine yönelik istifa çağrılarını yakından ta

kip ettiğini belirterek, “Bu olumsuzluğa istinaden kulübümü, başkanımızı ve hocamızı zor durumda bırakmamak adına takımımızdaki görevi bırakmak için birkaç kez hocamıza danıştım. Bu talebime karşın hocamızın isteği doğrultusunda, ‘üzerimdeki büyük hatırına istinaden’ kulübümüzdeki görevime devam ettim” dedi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.