Numan Kurtulmuş, Uluslararası Aile Sempozyumu'nda konuştu

Uluslararası Aile Sempozyumu'na katılan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Batılı çok gelişmiş olduğunu zannettiğimiz ülkelerle kıyasladığımızda halen Türk aile yapısı fevkalade güçlüdür. Fevkalade kuvvetlidir. Zaten onun için de bu kadar saldırının altında kalmaktadır" dedi. 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Aile Vakfı tarafından düzenlenen '1. Uluslararası Aile Sempozyumu'na katıldı. Burada konuşan Kurtulmuş, "Özellikle postmodern çağın en önemli konularından birisi ve insanlığın gelecek bakımından bugün üzerinde çok ciddi şekilde düşünmesi gereken hususların başında gelen bir konudur. Aile bir anlamda ekonomik bir konudur. Bir birim olarak aileyi ele almak durumundayız. Bir taraftan aile siyasal bir konudur. Topluma karşı sorumluluklar ve siyasetin üzerine düşen vazifeler bakımından aileyi tartışmalıyız. Bir taraftan aile hukuki. Bir ailenin korunması, ailenin değerinin arttırılması için hangi hukuksal adımların atılması gerektiği üzerine konuşmalıyız. Ama hepsinde kuşatacak bir şekilde aile aslında sosyolojik, psiko sosyolojik bir konudur" dedi. 

"AİLEYİ BİR KÖK HÜCRE GİBİ KABUL ETMEK MECBURİYETİMİZ VARDIR"

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.