Magazin konseyi: Sıra Prens Harry'de olsa yapar mıydı?

Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry’nin İngiltere Kraliyet Ailesi’nden ayrılmasını Magazin Konseyi masaya yatırdı.

Ömür Gedik: Meghan Markle’a helal olsun. Kraliyet egemenliğine karşı eşine özgürlüğü seçtirmeyi beceren cesur ve güçlü bir kadın olduğunu gösterdi.

Cengiz Semercioğlu: Meghan’a helal olsun da Harry’e olmasın mı? Taht yerine aşkını seçti adam. Hoş o taht sırası hiçbir zaman ona gelmeyecek, 2 yaşındaki yeğenlerinden bile geride sıralamada. Merak ediyorum, taht sırası onda olsaydı aynı hareketi yapar mıydı?

Onur Baştürk: Prens Harry’le eşi Meghan Markle unvanlarından feragat etmesi The Crown’la beraber İngiliz Kraliyet’ini daha yakından tanımaya başlayan biz asil olmayan faniler için şoke edici bir durum oldu.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.