Koronavirüs Salgınında Evden Çalışmak Mümkün mü?

Koronavirüsin sağlık üzerindeki etkileri sürüyor ve yeni önlemeler alınmaya devam ediyor. Maçlar seyirsiz oynanıyor, okullar tatil ediliyor, kamu kurumları önlemler alıyor. Peki özel sektörde çalışanlar ne yapacak? Herkes önlem alırken bu işin hukuki boyutunu Avukat Emel Özbek anlattı.

Yargıtayın yurtdışında işçinin kaptığı H1N1 virüsü sonrası vefatını iş kazası olarak nitelendirmesi koronavirüs bakımından da önem taşıyor. Bu durumda neler yapmalıyız?

Evden çalışma mümkün mü?

Her ne kadar eve makarna depolamak için marketlere koşsak da ekmek fırınları çalışmaya devam ediyor… Peki evden her iş yapılır mı sadece evden çalışabilir mıyız işe gitmeden? Uzaktan çalışma deyip geçmeyin…. Genelde herkesin home ofis olarak bildiği evden çalışma nedir…

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.