Karius Galatasaray'a Aslan kesiliyor

Siyah beyazlı takımda performansı en çok tartışılan isimler arasında yer alan Karius, G.Saray’a karşı oynadığı 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapatırken, 15 şutun 13’ünü kurtarmayı başardı.

Beşiktaş’ın en çok tartışılan isimlerinden Loris Karius, Türkiye’deki en başarılı maçlarını Galatasaray karşısında sergiledi. Sarı kırmızılı ekiple oynanan 4 derbinin 3’ünde gol yemeyen karius, kalesine gelen 15 şutun 13’ünü kurtardı. Beşiktaş dünkü maç hariç diğer üç derbinin ikisini 1-0’lık skorlarla kazanırken, diğerinde 2-0 mağlup oldu.

BU sezon Süper Lig ve Avrupa’nın 5 büyük liginde Galatasaray’dan daha az gol yiyen tek takım Real Madrid. İspanyol ekibi kalesinde 19 gol görürken, sarı kırmızılı takım 20 gol yedi.

Beşiktaş, 3 Aralık 2016’daki Fenerbahçe karşılaşmasından bu yana ilk kez bir lig maçının ilk yarısında şut çekemedi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.