Göztepe Galatasaray maçı sonrası dikkat çeken yorum! 'Böyle rezillik olmaz...'

Galatasaray'ın Göztepe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı Hürriyet gazetesi yazarları Banu Yelkovan ve Kanat Atkaya değerlendirdi.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Göztepe'yi 3-1 yendiği maçın ardından yazarlarımızın görüşleri şu şekildeydi;

BANU YELKOVAN: 'YAPMASI GEREKENİ HEM KENARDA HEM SAHADA YAPTI'

Geçen sezon, ligin tam da bu dönemine yarıştan kopan Galatasaray, son 10 maçta sadece bir galibiyet alabilmiş ve sezonu altıncı sırada tamamlamıştı. Haftalardır süren puan kayıpları, bir türlü yakalanamayan kadro istikrarı, hepsinin ötesinde sahadaki mücadele ve hırs eksikliğinin Galatasaray cephesinde tarih tekerrür mü ediyor endişesi yaratması belki normal karşılanabilirdi. Bu sistematik puan kayıplarına sakat ve cezalılar eklendi. Hepsinin üstüne de saha dışında en yetkili ağızlardan gelen açıklamalar... Bu son derece sıkıntılı haftanın sonunda, bir kez daha tamam mı devam mı maçına bu ruh halinde çıktı Galatasaray, bir kişi hariç:

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.