Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi Milli Takımı'yla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Nisan Dünya Masa Tenisi günü çerçevesinde Tokyo 2020 Paralimpik şampiyonu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi milli takımıyla bir araya geldi. Tokyo 2020’de kazanılan altın madalyayı işaret eden Kasapoğlu, "Tokyo’da bu değerli arkadaşlarımızla çok ayrı bir heyecanı yaşadık" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Nisan Dünya Masa Tenisi günü çerçevesinde, Tokyo 2020 Paralimpik Masa Tenisi branşında altın madalya kazanan milli sporcu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi Milli Takımı ile Abdullah Öztürk Spor Salonu'nda bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, milli tenisçilerle masa tenisi oynayıp, sohbet etti. Program sonrası milli takım oyuncuları, imzaladıkları ay-yıldızlı formayı Bakan Kasapoğlu’na hediye etti.

"Türkiye’nin dört bir yanında sporcularımız yetişiyorlar"

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.