Geceye damga vuran olay! Ronaldo'nun oğluyla ilgili sözleri gündeme oturdu

Juventus'un süper yıldızı Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu seçildi. Dubai'de yapılan törene Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez giydiği şık elbise, Portekizli yıldız ise oğluyla ilgili sözleriyle damga vurdu.

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo, 21. yüzyılın en iyi futbolcusu ödülüne layık görüldü. Aralarında eski futbolcu ve teknik direktörlerin de olduğu 23 kişilik jüri ile dünyadaki tarafların oylarıyla belirlenen 2020 Küresel Futbol Ödülleri, Dubai'de gerçekleştirilen törende sahiplerini buldu.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41690218&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

Dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'da yapılan törende Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Muhammed Salah ve Ronaldinho'yu geçerek "yüzyılın futbolcusu" ödülünü kazandı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.