Galatasaray'dan corona virüse karşı özel tedbirler!

Süper Lig'in olası başlangıç tarihi 12 Haziran'a kadar hazır olabilmek için sahaya inen Galatasaray'da alınan önlemler dikkat çekiyor.

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Süper Lig’in kalan 8 haftalık bölümünün 12 Haziran’da başlayacağının açıklanmasıyla birlikte Galatasaray’da çalışmalar başladı. Şu anda takım halinde toplu çalışma yapmayan Galatasaray takımı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 4’erli gruplar halinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenmanlarına start verdi. Sarı kırmızılı takımda 4’er kişilik belirlenen oyuncular 3 farklı saatte ayrı gruplar halinde güçlendirme-koordinasyon çalışmaları yapmaya başladı. Galatasaray’da Kovid-19 salgını nedeniyle antrenmanlara şu düzenlemeler getirildi:

İdman bitimi hemen dezenfekte yapılıyor

Sarı kırmızılı takımda 1 günde toplam 12 oyuncu çalışma yapıyor. 1 günde 4’er oyuncudan oluşturulan 3 farklı ekip Florya’da antrenman gerçekleştiriyor. Antrenmanların saatleri 11.00, 17.00 ve 18.30 olarak belirlendi. Böylelikle futbolcular farklı saatlerde tesislere giriş-çıkış yapıyor. Her grubun antrenmanı sona erdiğinde diğer ekip giriş yapmadan önce soyunma odaları, duş ve tesis dezenfekte ediliyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.