Galatasaray'da Yusuf Günay'ın yeğeni Tarık Günay'dan eleştirilere cevap!

Galatasaray Basketbol Takımı'nda forma giyen başkan yardımcısı Yusuf Günay'ın yeğeni Tarık Günay, eleştiri ve tepkilere sosyal medya hesabından yaptığı geniş açıklama ile yanıt verdi.

İşte Tarık Günay'ın açıklamaları...

"Galatasaray Basketbol A Takımı ile bir antrenmana dahi çıkmadan torpille sözleşme imzaladığı iddia edilen ben Tarık Günay, Yusuf Günay’ın yeğeni sıfatıyla maruz kaldığım iftiralara karşı gerçeği sizlerle paylaşmak isterim. 2015’te, Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda en iyi forvet ödülünü aldıktan sonra, yaklaşık 4 yıl önce Galatasaray SK benimle birlikte takımımdan üç kişiye teklifte bulundu. Kulübümün bonservis talep etmesi nedeniyle transferim gerçekleştirilemedi.

2018’de TED Ankara’dan Beşiktaş’a transfer oldum ve aynı sene “2001 jenerasyonu gelecek vaad eden 20 oyuncu” arasında gösterildim. 18 yaşıma girip bonservisimi alarak hayalini kurduğum takımla BONSERVİS BEDELİ OLMADAN TRANSFER OLDUM ve TBF’NİN ZORUNLU TUTTUĞU EN ALT SINIRDAN sözleşme imzaladım ve sezona A Takımla İstanbul’daki 1 haftalık hazırlık kampıyla başladım.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.