Galatasaray'a gol makinesi geliyor: Kasper Junker

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Falcao ve Diagne'den istediği verimi bir türlü alamamasının ardından forvet transferine yöneldi. Sarı-kırmızılılar, Bodo/Glimt'te 26 maçta 28 gol atan Kasper Junker'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Galatasaray aynı takımdan Philip Zinckernagel'i de listesinde tutuyor.

Falcao'nun sık sık sakatlanması, Diagne'nin yetersiz performansı sarı- kırmızılıları golcü arayışına itmişti. Teknik Direktör Fatih Terim'in de işaret ettiği forvet transferinde rota kuzeye çevrildi. Galatasaray, Norveç liginde fırtınalar kopartan Kasper Junker'e yöneldi.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41698302&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

Bodo/Glimt forması giyen 26 yaşındaki Danimarkalı golcü için temaslar kuruldu. Geçtiğimiz günlerde Trabzon ile de anılan Junker'e başka Türk takımlarının talip olduğu da kulübü tarafından açıklanmıştı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.