Galatasaray deplasmanda 19 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Paris Saint-Germain maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 285. mücadelesine çıkacak. Sarı-kırmızılılar, geride kalan karşılaşmalarda 99 galibiyet alırken, 110 müsabakada da mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu altıncı maçında Galatasaray, yarın TSİ 23.00’de Parc des Princes’da Fransız ekibi Paris Saint- Germain ile karşı karşıya gelecek. Grupta geride kalan 5 müsabakada sarı-kırmızılılar, 2 beraberlik sonucunda aldığı 2 puanla dördüncü sırada yer alırken, PSG ise 4 galibiyet, 1 beraberlikle topladığı 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun ikinci maçında 1 Ekim’de Türk Telekom Stadyumu’ndaki müsabakayı Fransız takımı 1-0 kazanmıştı.

Avrupa kupalarında 285. maç

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.