Fenerbahçe'de transferde son dakika! Miha Zajc...

Transferde TFF harcama limiti dolayısıyla eli kolu bağlanan Fenerbahçe'ye Miha Zajc piyangosu... Dün takımla birlikte sürpriz şekilde idmanlara başlayan oyuncu için İtalyan ekibinin gözden çıkardığı rakam belli oldu. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe'de Miha Zajc'la ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sloven yıldız hesaplanan süreden önce sahalara dönüş yaparak dünkü idmanda yer almıştı.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfere kaynak arayaşında olan Fenerbahçe'de Miha Zajc her an Kadıköy'den uçabilir. Geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibi Brescia, Fenerbahçe'ye Zajc için ilgi mektubu göndermişti. Ancak bu sırada genç oyuncunun sakatlığı bulunuyordu.

Sarı lacivertlilerin resmi internet sitesinden dün Zajc'ın ağırlıkta olduğu idman fotoğrafları paylaşıldı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.