Fenerbahçe'de penaltı isyanı soyunma odasından dışarıya taştı

Sarı lacivertliler, Sivassporlu Rey Manaj’ın pozisyonunun kesinlikle penaltı olmadığını ifade ettiler. Başta teknik direktör İsmail Kartal olmak üzere, futbolcular İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun’un yanı sıra teknik ekipteki diğer isimlerin soyunma odasındaki tepkisi koridorlarda çınladı.

Fenerbahçe’nin Sivas karşısında 90+4’te VAR uyarısıyla gelen penaltıyla 2 puan kaybedip şampiyonluk yolunda yara alması sarı lacivertli oyuncuların soyunma odasında isyanına yol açtı. Sarı lacivertli futbolcular ve teknik heyet maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında defalarca penaltı pozisyonunu izledi. Pozisyonun penaltı olmadığını ifade eden başta İsmail Kartal olmak üzere; İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun, teknik ekipteki diğer isimlerin soyunma odasındaki tepkisi koridorlarda çınladı.

EN CAN ACITAN KARAR

İsmail Kartal sezon boyunca aleyhlerine birçok hakem ve VAR kararı ile karşılaştıklarını belirtirken penaltıya tepkisi şu sözlerle dile getirdi: “Sivas’taki en can acıtan ve skandal kararlardan biriydi. Böyle penaltı verilmez. Manaj’a müdahale geldiği anda pozisyon sona eriyor, top oyundan çıkıyor. Manaj, Livakovic’in temas ettiği değil diğer ayağını tutuyor. Sezon içerisinde böyle birçok pozisyonda devam kararı verildi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.