Doğuş Yunanistan'ın en büyük marina zincirini aldı

Doğuş Grubu marinacılık sektöründe hızlı büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Akdeniz'deki en büyük marina zinciri olan ACI Grubu'na ortak olan D-Marin, şimdi de bünyesinde üç marina bulunduran Yunanistan'ın en büyük marina zinciri MedMarinas'ın yüzde 51 hissesini satın aldı. Bötylece grubun yat bağlama kapasitesi 5 bin 143'ten bir anda 8 bin 498'e çıktı.

Anlaşmaya göre Yunanistan'ın en önemli marinaları arasında yer alan Korfu Adası'ndaki Gouvia, Lefka Bölgesi'ndeki Lefkas ve Pire'nin tarihi limanı içinde yer alan Zea bundan böyle D-Marin ortaklığında hizmet verecek.

HIRVATİSTAN VE YUNANİSTAN'A YATIRIM

D-Marin geçtiğimiz günlerde Akdeniz'in en büyük marina zinciri olan, 21 adet marinaya sahip Hırvat Adriatic Croatia International (ACI) Grubu'nun yüzde 6.92'sini satın almıştı. Grubun ayrıca bu ülkede D-Marin Mandalina, D-Marin Dalmacija ve D-Marin Borik adlı marinaları bulunuyor.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.