Demet Akbağ: Gürdal’ın fotoğrafını öperek sahneye çıkarım

Demet Akbağ, “Bi Kahve Sohbeti” adını verdiği Instagram canlı yayınlarının ilkini İbrahim Büyükak’la gerçekleştirdi. Akbağ, sahneye çıkmadan önce Gürdal Tosun’un fotoğrafını öptüğünü söyledi.

Demet Akbağ, “Bi Kahve Sohbeti” programında karantina sürecini anlattı: “Bu dönem benim kuşağımın teknoloji ile sınavı. Evde olmayı seven insanlardanım. Vakitsizlikten okuyamadığımız kitaplar, izleyemediğimiz filmler birikmişti. Bunlarla vakit geçirmek başta hoştu ama zamanla kapının çalmaması tramvatik bir hal yaratmaya başladı.”

İbrahim Büyükak yayında “Yol Arkadaşım” filmiyle ilgili, “Yol Arkadaşım 3’ü yapmak istiyoruz ama bu yıl olmaz. Ayrıca bir müzikal projemiz var. Batı müzikali tarzı değil de biraz daha bize uygun arabesk olacak” dedi.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.