Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı'nın üçüncüsü düzenlendi

Dünyanın en etkili düşünce kuruluşları arasında yer alan Chatham House ile Koç Holding'in kurumsal ortaklığı kapsamında gerçekleştirilen "Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı"nın üçüncüsü gerçekleştirildi.

Koç Holding'den yapılan açıklamaya göre, dünyanın en etkili düşünce kuruluşları arasında yer alan Chatham House'un Türkiye Projesi kapsamında her yıl düzenlenen "Chatham House-Koç Holding Yuvarlak Masa Toplantısı"nın üçüncüsü, Koç Holding'in ev sahipliğinde 25-26 Ekim'de İngiltere'de gerçekleşti.

Uluslararası ilişkiler alanındaki en prestijli kuruluşlardan biri olan Ditchley Foundation'da gerçekleştirilen toplantıda, "Avrupa, ABD ve Çin: Rekabet Eden Vizyonlar" teması ele alındı ve toplantının ana gündem maddelerini "Avrupa Birliği, Çin, ABD ve çok taraflılık" oluşturdu.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.