Caner'in sakatlığında büyük şüphe!

Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken ‘sürpriz' milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar'a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar'dan dönüşte bu kez Beşiktaş'ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.

1) Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle aşil tendonu kopan ve sezonu kapatan Caner'in, bu sorunu yaşamasının arkasındaki süreç ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun, aynı bölgeden yaşadığı problem sebebiyle ilk olarak Rize maçı sonrasında kortizon iğnesi olduğu öğrenildi.

2) Başarılı futbolcu, iğne sonrasında dinlenmesi gerekirken 'sürpriz' milli takım daveti sonrasında Ay-Yıldızlılar'a katıldı. Ukrayna ve İzlanda maçlarında oynayan Caner, Ay-Yıldızlılar'dan dönüşte bu kez Beşiktaş'ta Kayseri ve Napoli karşılaşmalarında görev yaptı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.