Bir zamanlar Türkiye'de de vardı... Oyuncak devi ABD’deki son 2 mağazası temelli kapattı

Toys R Us, ABD’de işletmeye açık bıraktığı iki mağazasını kapattı. Bir sözcü CNBC’ye verdiği demeçte, Toys R Us Covid salgınının getirdiği zorlukların bir sonucu olarak karar verdiğini ve kaynakları daha iyi alışveriş trafiğinin olduğu yeni konumlar açmaya kaydırmayı planladığını söyledi.

Toys R Us’un 2018′deki tasfiyesi sırasında fikri mülkiyetini satın alan bir varlık olan Tru Kids, 2019′un sonlarında iki küçük format mağaza açtı: Biri New Jersey’de ve diğeri ise Teksas’ta yer alıyordu. 

Toys R Us, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki iki mağazasını kapattı. Bir sözcü, CNBC’ye e-posta ile verdiği bir açıklamada, Toys R Us'ın covid salgının zorluklarına uyum sağlayamadıklarını ve daha iyi alışveriş alanları bulacaklarını açıkladı. 

SATIŞLAR ÇEVRİMİÇİ ORTAMA TAŞINDI

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.