Berin Menderes de gitti

Pana Film'in yeni dizisi "Ben Onu Çok Sevdim"de ikinci ayrılık şoku...

PANA Film'in Adnan Menderes'in hayatını konu alan dizi projesi "Ben Onu Çok Sevdim", yayına başlamadan ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Adnan Menderes'i canlandıracak olan Mahir Günşiray'ın ardından, eşi Berin Menderes'i oynaması planlanan İclal Aydın da projeden ayrıldığını duyurdu. Aydın, ayrılık gerekçesini şöyle açıkladı: "2,5 ay önce büyük bir heyecanla dahil olduğum, Pana Film'in yeni projesi ‘Ben Onu Çok Sevdim' isimli dizide Berin Menderes rolünü üstlenmiştim. Adnan Menderes'i oynayacak olan Mahir Günşiray'ın projeden ayrılmasıyla başlayan süreç ne yazık ki büyük heyecanımın, hevesimin ve hazırlığımın boşa gittiği bir noktaya geldi. Her detayıyla hazır olduğum ve birkaç gün içinde çekimlerine başlaması planlanan diziden fevkalade büyük bir üzüntüyle ayrılmak zorunda kaldığımı bildirmek durumundayım."

Günşiray neden ayrıldı

Mahir Günşiray ise yapımcıyla görüş ayrılığına düştükleri için diziden ayrıldığını söyledi: "10 gün oldu yapımdan ayrılalı. Birkaç ay süren ön hazırlık sürecinde yönetmenle, oyuncularla oldukça olumlu ve güzel bir süreç yaşadım. Keza yapımcılarla da çok iyi ilişkilerimiz oldu. Ancak sözleşme aşamasına gelindiğinde, bazı detaylarda yapım firmasıyla aynı görüşlerde olmadığımızı fark ettim. Baştaki sözleşmeler, birkaç yıl sürecek bir işin çalışma ortamını belirler. Bu konuda görüş ayrılığına düştük. Maddi koşullarda anlaşmıştık ama ilerleyen dönümdeki parasal ve manevi değişimler bizi tatmin etmedi. Ne zaman başlayacağımız konusunda da tereddütlerim vardı. Ocakta başlayacaktı, sonra şubata ertelendi. Aslında çalışmalar titiz olduğundan dolayı yavaşlık söz konusuydu. İlk heyecanımı kaybetmeye başladım. Seri bir şekilde hareket edebileceğimizi düşünüyordum." Sanırım İclal Aydın da ertelemelerden dolayı ayrıldı. Ama bizim gibi oyuncuların ayrılması projeye engel olmaz."

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.