Başsavcılık ve Valilik'ten o olayla ilgili açıklama

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'inin tutuklanması olayıyla ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı ve Valilikten açıklama yapıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, konuyla ilgili ulusal ve yerel medyada yer alan haberlerin ardından açıklama yapılması gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, 13 Nisan'da kendisini Jandarma Muhabere Albay olarak tanıtan K.Y. ile kendisini Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürü olarak tanıtan M.K. ve beraberindeki H.K. ve H.S.Ç'nin Bolu İl Jandarma Alay Komutanı ile görüşmek üzere geldikleri, M.K. ve K.Y'nin Bolu İl Jandarma Alay Komutanı ile aynı gün görüştükleri, imza altına alınan tutanağa göre görüşmede Albay K.Y'nin "gizli bir görev için geldiklerini, bu görevi "Hacı" isimli şahıstan öğrendiğini ve işin başında Külliyeden birisinin olduğunu, Bolu'da bir operasyon yapılacağını, operasyon ile ilgili detayları emniyet müdürü M.K'nin anlatacağını" beyan ettiğinin belirlendiği aktarıldı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.