Amerika hayali kabusa dönmesin

Her yıl ABD hayali ile Green Card başvurusu yapan yüzbinlerce Türk vatandaşı 3 Mayıs tarihinde açıklanacak olan çekiliş sonuçlarını heyecanla bekliyor.

ABD'de yeni bir hayat hayali ile yapılan başvurular için uzmanlar uyarıyor. Her sene binlerce kişi gerek başvuru sürecinde gerekse çekilişi kazandıktan sonraki hazırlık sürecinde kötü niyetli bazı aracı şirketler tarafından dolandırılıyor.

Green Card çekilişini tüm dünyadan her sene 84bin talihli kazanıyor. Bu rakam evli ve çocuklu olan talihlilerin aileleri ile birlikte 250-300 bin kişiye ulaşıyor. Ülkemizden de yüzbinlerce kişinin gelecek hayallerine ışık tutan green card çekilişi talihlilerinin dikkat etmesi gereken bazı önemli konular bulunuyor.

POSTA ÜCRETLİ GÖNDERİLERE DİKKAT

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.