Ameliyatını yapan cerrahla 20 yıl sonra meslektaşı olarak karşılaştı

ANKARA’da düzenlenen 37. Ulusal Çocuk Cerrahisi Kongresi’ne katılan Prof. Dr. Melih Bulut, 20 yıl önce 10 yaşındayken apandisit ameliyatı yaptığı hastasını, aynı kongrede meslektaşı olarak karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.

Sırma Tilev, 10 yaşındayken bir bayram günü acile kaldırıldı ve apandisit ameliyatı geçirdi. 20 yıl sonra bir çocuk cerrahı olarak gittiği kongrede, bayram tatilini iptal edip kendisini ameliyat eden doktoru ile “meslektaş” olarak karşılaştı. Dr. Tilev, “Ben küçüklüğümden beri doktor olmayı istiyordum zaten. Ama o ameliyattan sonra çocuk cerrahı olmaya karar vermiştim. Çünkü Melih Hocam benim ağrılarımı dindirmişti ve ben de başka çocuklara bu şekilde yardımcı olabilirdim” dedi.

'ÇOCUK CERRAHI OLMASINA ÇOK SEVİNDİM'

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.