Alman bisiklet ustasından Türkiye turu

Alman bisiklet ustası Reinhold Abt (65), Almanya'nın Nürnberg kentinden çıktığı bisikletiyle Türkiye turu kapsamında, Antalya'nın Demre ilçesine geldi. Reinhold Abt, turunu Antalya merkezde bitirecek ve uçakla Nürnberg'e dönecek.

Alman Reinhold Abt, 30 yıldır çalıştığı kendisine ait bisiklet tamir atölyesini, geçirdiği bir rahatsızlık sonrası devrederek, 35 yıl önce iki arkadaşı ile birlikte gezdikleri Türkiye'ye bisikletle yolculuk yapmaya karar verdi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Nürnberg'den bisikletiyle yola çıkan Reinhold Abt, Çekya'ya geçti. Sıra ile Slovakya, Polonya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan'ı geçen Reinhold Abt, 9 Eylül günü Kırklareli'ndeki İpsala sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.