Adana'da korkunç olay! Balkonda dövdü, banyoda bıçakladı

Adana'da meydana gelen olayda İmad El-Mansur Muhammet Suphi (39), isimli şahıs, dini nihakla birlikte yaşadığı Kevser El-İsa Hasan'ı kıskançlık nedeniyle balkonda dövdü. Olayı gören komşuları polis ekiplerini aradı. Bu sırada İmad El-Mansur Muhammet Suphi, Kevser El-İsa Hasan'ı banyoda belinden ve sırtından bıçaklayarak, yaraladı. Suriyeli genç kadın, hastaneye kaldırılırken, vatandaşı Suphi ise gözaltına alındı. 

Olay, dün merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde 3 katlı binanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. Bir süre önce dini nikahla birlikte yaşamaya başlayan Suriye uyruklu Kevser El-İsa Hasan ile İmad El-Mansur Muhammet Suphi'nin, kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştığı iddia edildi. Genç kadının balkona dahi çıkmasını istemediği öne sürülen Suphi, gece saatlerinde Kevser El-İsa Hasan ile yine kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma, kavgaya dönüşünce Kevser El-İsa Hasan, balkona çıktı.

ÇIĞLIKLARI DUYAN KOMŞULARI POLİSİ ARADI

Bunu gören Suphi, kadını balkonda dövmeye başladı. Kevser El-İsa Hasan’ın yardım çığlıklarını duyan komşuları, polise bildirdi. Bu sırada Suphi, genç kadını banyoya götürerek, defalarca bıçakladı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, İmad El-Mansur Muhammet Suphi'yi gözaltına aldı. Belinden ve sırtından yaralanan Kevser El-İsa Hasan ise sağlık görevlilerince ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Haberin Devamını Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.