Her gün karnabahar suyu içerseniz ne olur?

Kış sebzesi olan karnabaharın sağlık açısından sayısız faydası bulunmakta. İçerisinde bolca B6 ve C vitamini barındıran karnabaharın suyunun da sağlık açısından faydalı olduğunu biliyor muydunuz? İşte her gün 1 bardak içilen karnabahar suyunun sağlığınıza olan etkileri…<br /> <br /> Kışın en çok tüketilen sebzeler arasında yer alır karnabahar. Gerek yemeği, gerek haşlaması gerek salatasıyla ana öğünlerin temel lezzetini oluşturur. Canan Karatay'ın da tavsiyeleri arasında bulunan karnabahar sebzesi son derece şifalı bir besin.

Galerinin tamamı için tıklayınız
Kış sebzesi olan karnabaharın sağlık açısından sayısız faydası bulunmakta. İçerisinde bolca B6 ve C vitamini barındıran karnabaharın suyunun da sağlık açısından faydalı olduğunu biliyor muydunuz? İşte her gün 1 bardak içilen karnabahar suyunun sağlığınıza olan etkileri…

Kışın en çok tüketilen sebzeler arasında yer alır karnabahar. Gerek yemeği, gerek haşlaması gerek salatasıyla ana öğünlerin temel lezzetini oluşturur. Canan Karatay'ın da tavsiyeleri arasında bulunan karnabahar sebzesi son derece şifalı bir besin.