Edirne'de dehşet: Komşusu olan kadını öldürüp, intihar etti

Edirne'de bir kişi, komşunu olan kadını tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Edirne'nin Enez ilçesinde 61 yaşındaki Cemal Sönmez, komşusu 60 yaşındaki Türkan Demirci’yi tabancayla vurup öldürdükten sonra apartmanın önünde aynı silahla yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre Gaziömerbey Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları’nda yaşayan Cemal Sönmez, apartman koridorunda karşılaştığı komşusu Türkan Demirci’yle henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Sönmez, belinden çıkardığı tabancayla Demirci’yi başından vurdu. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken Cemal Sönmez, daha sonra apartmanın önüne çıkarak başına ateş etti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Demirci ve Sönmez’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Demirci ve Sönmez’in cenazeleri, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.